Puppies

HUHTIKUUN LOPULLA 2018 ODOTETTAVISSA HAVANNANKOIRANPENTUJA

Vaaleansoopelin värinen narttuni ”HERTTA” on astutettu tummalla punasoopelin värisellä ”LUCALLA” ja odotamme pentuja syntyviksi huhtikuun lopulla. Pentujen luovutus ajoittuu kesäkuun lopulle 2018. Molemmat vanhemmat ovat ihanaluonteisia ja terveitä. Kummallakin vanhemmalla on terveet silmät ja 0/0 polvet sekä röntgenkuvauksella tehdyt tutkimukset selkä, kyynärät ja lonkat ja hyvät tulokset myös niistä. Hertan rekisterinimi on Abendito´s Nordic Happiness ja Lucan Abendito´s Olympia Oro Fino. Kummallakin on näyttelymenestystä kotimaasta ja ulkomailta sekä titteleitä.Hertta_kuva3_Katja_Heiskanen

Luca leikkimökin edessä kotisivulle

Jos olet kiinnostunut näistä pennuista, ole hyvissä ajoin yhteydessä minuun. Kerro ensin sähköpostilla itsestäsi ja perheestäsi, toiveistanne, olosuhteistanne koiranpitoon, aiemmasta koirakokemuksestasi ja kauanko koira keskimäärin  joutuisi olemaan yksin kotona arkisin ja muita koiran hyvinvoinnin takaamisen näkökulmasta merkityksellisiä tietoja. Olette tervetulleita meille kotiin tutustumaan koiriini. Sähköpostini on outi.paatola@gmail.com ja puhelin 050 5733 684 (parhaiten tavoitat iltaisin ja viikonloppuisin).

ABENDITO’S VENÄJÄNBOLONKAPENTUE ODOTETTAVISSA KESÄLLÄ 2017

Suklaanruskea venäjänbolonkanarttuni Viki on astutettu mustalla Andyllä. Odotamme pentuja syntyviksi heinäkuun lopulla. Pentujen luovutus ajoittuisi todennäköisesti  syyskuu – lokakuu 2017 väliseen aikaan.

Jos olet kiinnostunut venäjänbolonkapennuistani, lähetä minulle sähköpostia ja kerro taustatietoja perheestäsi, asumisolosuhteistanne, toiveistanne pennun suhteen, aiemmasta koirakokemuksestanne ja siitä kauanko koira keskimäärin joutuisi olemaan yksin kotona arkisin. Sähköposti outi.paatola@gmail.com ja puh. 050 5733 684.  Olet luonnollisesti tervetullut meille kotiin tutustumaan koiriini.

SEURAAVA HAVANNANKOIRAPENTUE SUUNNITELTU SYNTYVÄKSI SYKSYLLÄ 2017

Heinäkuussa 2017 suunnitelmissa on ”Sohvi” – havannanarttuni astuttaminen. Ilmoitan tarkemmat tiedot yhdistelmästä ja laitan kuvia vanhemmista tänne kotisivuille ja Facebook – sivuillani heti kun tiedän, että pentuja on tulossa. Sohvin rekisterinimi on Mis Skarlet Biely Luc. Sohvin silmät ja polvet on tarkistettu ja ovat terveet, ilman huomautuksia. Sohvi on tuontinarttu Sloveniasta.

Pentujen luovutus omiin koteihin ajoittuisi kesä- heinäkuun 2017 väliseen aikaan.

Jos olet kiinnostunut kesän 2017 pentueistani, ole hyvissä ajoin yhteydessä minuun. Kerro ensin sähköpostilla itsestäsi ja perheestäsi, toiveistanne, olosuhteistanne koiranpitoon, aiemmasta koirakokemuksestasi ja kauanko koira keskimäärin  joutuisi olemaan yksin kotona arkisin yms merkityksellisiä tietoja. Olette tervetulleita meille kotiin tutustumaan koiriini. Sähköpostini on outi.paatola@gmail.com ja puhelin 050 5733 684.

HAVANNANKOIRANPENTUE SUUNNITTEILLA KEVÄÄKSI 2016

Tanskan tuontinarttumme Bicia’s Drama Only For You  ”DRAMA” on astutettu. Sulhanen on Unkarin tuontiuros Christa´s Jumpy Clown Bosco ”PULTTI”.

Drama on väriltään  hieman punertava soopeli-valkoinen ja Pultti on punasoopeli-valkoinen.  Molemmat vanhemmat silmä- ja polvitarkastettuja parhain tuloksin sekä sertivoittajia virallisissa näyttelyissä. Kumpikin on niin ihanaluonteinen kuin vaan havannankoira olla voi. He ovat myös aika samankokoisia, noin 26 cm korkeita ja painot molemmilla 6 kg. Rakkaus roihahti pariskunnan välillä heti ensi silmäyksellä.

Jos olet kiinnostunut havannankoirapennuista tai venäjänbolonkapennuista, lähetä minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kerro itsestäsi sekä perheestäsi taustatietoja ja odotuksistanne koiranpennun suhteen. Sähköpostiosoitteeni: outi.paatola@gmail.com  tai soita 0505733684.

Christa's Jumpy Clown Bosco, male, Bichon Havanais, co-owned

Christa’s Jumpy Clown Bosco, male, Bichon Havanais, co-owned

Drama_kotisivulle_Facebookiin_DSCN3757

Bicia’s Drama Only For You

Our Kind of Magic Star of Havanna

Our Kind of Magic Star of Havanna ”NANCY”

VENÄJÄNBOLONKAPENNUT syntyivät 2016 helmikuussa (kaikilla jo kodit)

Emänä on Venäjäntuontinarttuni Nevelichki Ekaterina Velikaya eli ”Katariina Suuri”. Isänä on Ruotsintuontiuros Jolos Make My Day Carlito eli ”Calle”. Molemmat on rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Kummatkin on silmä- ja polvitarkastettu parhain tuloksin, ilman huomautuksia.  Molemmilla on myös hienot näyttelytulokset.

Katariina ja Calle saivat neljä suloista pentua. Yksi poika ja kolme tyttöä. Synnytys sujui hyvin ja joutuisasti. Pennut olivat hyvänpainoisia.

KatariinaJUNWinner_BOS_RIGA_Winner_DSCN2963

Jolos Make My Day Carlito

Jolos Make My Day Carlito ”CALLE” Russian Bolonka male

LISÄKSI ALUSTAVASTI SUUNNITTEILLA PENTUE ”BUSINKALLE” 2016 aikana

Emänä olisi Venäjäntuontinarttuni Sozvezdie Diany Shanezhka ”BUSINKA” ja isänä Ruotsintuontiuros Jolos Make My Day Carlito ”CALLE” tai Venäjäntuontiuros Nevelichki Evgeniy Onegin ”EKKU”.  Emä ja urokset on rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Kaikki on silmä- ja polvitarkastettuja. Kaikilla on myös hyvät näyttelytulokset.

Sozvezdie Diany Shanezhka

HAVANNANKOIRA SISLA SAI PENTUJA 10.6.2015 (kaikilla on jo kodit)

Emänä Saksan tuontinarttuni Tailormade Truelove Star of Havanna (punertava soopeli) kutsumanimeltään ”Sisla” . Uros: Bicia’s Chutney Served with Cocio (punertava soopeli) kutsumanimeltään ”Cokis”. Saimme odottamamme värikkään pentueen, jossa on todella paljon värejä, punertavaa soopeliväriä ja vaikuttavat ihanaluonteisilta – kuten äitinsä ja isänsä ovat.  Molemmat vanhemmat silmä- ja polvitarkastettuja parhain tuloksin sekä sertivoittajia virallisissa näyttelyissä, Suomen muotovalioita.

Jos olet kiinnostunut seuraavaksi  syntyvistä havannankoirapennuista tai venäjänbolonkapennuista, lähetä minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kerro itsestäsi sekä perheestäsi taustatietoja. Sähköpostiosoitteeni: outi.paatola@gmail.com  tai soita 0505733684.

************************************************************************************************************************************************

VALMA JA VEKKU saivat 13.1.2015  viisi upeata pentua: kolme urosta ja kaksi narttua. Kaikki pennut ovat jo muuttaneet omiin koteihin.

Kiitos  Päivi Soikkeli ja Kennel Mamitas Tarja, Mako ja Mira Maaranen, että sain käyttää ihanaa Vekkua Valmalle.

My LikesValma-Vekku_pinkki_tausta_Mira_Maaranen_teki

Jos olet kiinnostunut tammikuussa -15 syntyvistä havannankoirapennuista, lähetä minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kerro itsestäsi sekä perheestäsi taustatietoja. Sähköpostiosoitteeni: outi.paatola@gmail.com  tai soita 0505733684.

***********************************************************************************************************

ELLIN JA COCIKSEN KAHDEKSAN PENTUA SYNTYIVÄT 25.3.2014

Abendito’s Incredible Wonder ”ELLI” ja Bicia’s Chutney Served with Cocio ”COCIS” saivat kahdeksan pentua 25.3.2014. Upea tasainen pentue, kaikki soopelin värisiä, kolme tyttöä ja viisi poikaa.

2 viikon ikäinen pikkumies

2 viikon ikäinen pikkumies

Ellin ja Cociksen suloiset soopelipennut vastasyntyneinä kuvassa

Ellin ja Cociksen suloiset soopelipennut vastasyntyneinä kuvassa

PENTUSUUNNITELMIA 2014

Odotan helmikuulle juoksua upealle sijoitusnartulleni Abendito’s Incredible Wonder ”ELLI”. Isänä Tanskasta tuotu hurmaava uros Bicia’s Chutney Served with Cocio.

Vähän myöhemmin keväällä Saksan tuontinarttuni, jonka yhteisomistan kasvattajaystäväni Marja Pajarisen kanssa, Sugar Sky Sunny Star of Havanna ”SUNNY” tapaa komean uroksen, jonka nimen laitan tänne kotisivuilleni heti astutuksen onnistuttua.

Kummankin tulevan äidin kuvia löydät täältä kotisivuiltani kohdista My Dogs ja Photos.

Jos olet kiinnostunut tulevista pennuistani, niin laita minulle sähköpostilla yhteystietosi ja taustatietoja itsestäsi, perheestäsi ja siitä millaiseen käyttötarkoitukseen etsit pentua. Soittelen sitten sinulle. outi.paatola@kolumbus.fi ,  puh. 050-5733684

*********************************************************************************

Toukokuussa 2013 astutettiin sijoitusnarttuni punasoopelivärinen Abendito’s Evangelista de Amor ”TARA”. Isänä Saksan tuontiuros upea Tailormade Treasure Star of Havanna ”ARSKA”. Saimme neljä ihanaa punasoopelia pentua, kolme poikaa ja yhden tytön. Nämä pennut ovat jo löytäneet omat kotinsa.


 

Bayarin Mystery Rose was mated with Torcedore’s Heroe De Moncada. Two puppies were born  9. th  June 2012.

Bayarin Mystery Rose on astutettiin Torcedore’s Heroe De Moncadalla. Saimme kaksi ihastuttavaa tyttöpentua 9.6. 2012. Näillä pennuilla on jo kodit.

No Imperfection Heartbreaker on astutettiin Bayarin James Brownilla. Saimme  neljä suloista pentua 18.6. 2012. Pennut on alustavasti varattu.

Mikäli tulee peruutus ja olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä sähköpostilla outi.paatola@kolumbus.fi tai puhelimitse 050-5733684 tai 046-8513649. **************************************************************************************************************************

SEVEN PUPPIES WERE BORN to Mejrams Golden Sunshine and Pillowtalk’s Just Like Rodolfo Valentino during Easter 2011.

Unfortunately we lost two puppies, a red girl and a red boy.  Yet we are thankful and happy for the five puppies, which mom Sunny-Sani takes  good care of. The variety of colours is great: two red-gold boys, one tricolour / black boy, one creme girl and one white boy with big red spots on his back and head.

Both parents are knee and eye-checked with best results. They also have good show results.

Pääsiäispyhänä Mejrams Golden Sunshine ja Pillowtalk’s Just Like Rodolfo Valentino saivat seitsemän upeaa pentua, kolme tyttöä ja neljä poikaa. Suureksi suruksemme kaksi pennuista menehtyi:  punainen narttupentu ja punainen poikapentu.  Olemme onnellisia ja kiitollisia jäljellä olevista viidestä suloisesta pennusta. Kaksi poikaa on punertavan kullan värisiä, yksi tricolour/musta poika, yksi creme tyttö, yksi valkoinen tyttö, jolla on isoja punaisia läiskiä selässä.  Sunny-Sani on erinomainen äiti, joka hoitaa pikku pennut suurella antaumuksella ja huolellisesti heitä pesten ja ruokkien.


Sanin kaikki pennut saivat mitä ihanimmat kodit, joihin he muuttivat kesäkuun lopussa. Onnea ja siunausta jokaiseen perheeseen uuden perheenjäsenen johdosta!

In February 2011 Abendito’s Celeste Corazon ”Inkeri” got 4 puppies with  gorgeous Bellezza’s Royal Passion ” Leo”.  Two girls and two boys – wonderful, lively and happy puppies. I am happy that they all got wonderful homes. Good luck and God bless you little puppies with your new families.

Inkerille ja Leolle syntyi neljä ihanaa pentua. Kaksi poikaa, jotka ovat aivan hurmaavan isänsä Leon näköisiä, valkoisia ja hyväturkkisia. Kaksi tyttöä, jotka ovat väritykseltään aivan kuin Inkeri-äiti: valko-soopeleita ja molemmilla todella lupaavat turkit. Kuvia pennuista löydät tästä blogista PHOTOS-sivulta. Olen onnellinen, että kaikki pennut saivat mitä parhaimmat kodit. Onnea ja siunausta pikku pennuille ja heidän uusille perheilleen.

Pictures copyright Helena Normark / Graphic Garden


One thought on “Puppies

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s